реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Голова Апеляційного суду пішов у відставку

Вища рада правосуддя ухвалила рішення про звільнення у відставку судді Апеляційного суду Чернігівської області, голови цього суду Тагієва Садіга Рзаєвича - у зв’язку з поданням ним заяви про відставку.

Садіг Тагієв віддав правосуддю понад 26 років. Працював у Рубіжанському міському суді Луганської області, головою палати у цивільних справах Апеляційного суду Луганської області, а останні 8 років - головою Апеляційного суду Чернігівської області. Як суддя, який має більше 20 років суддівського стажу, скористався законним правом на відставку і подав відповідну заяву.

- Дійсно, число 12 щасливе!! Сьогодні ВРП прийняла мою відставку. Важко було пройти етапи політичної «імунізації» судової влади, але на «уцінювання» не пішов свідомо.
Правосуддю віддано 26 років, а до цього – 7 років слідству та криміналістиці.

За увесь час не було жодної скарги з боку учасників процесу, для мене залишились мертвими поняття «відвід» та «самовідвід». Це і є найбільша нагорода для мене як судді. У цьому велика заслуга моїх колег. Я пишаюся, що працював з порядними людьми у Рубіжанському міскому суді, апеляційних судах Луганської та Чернігівської областей.

Я вдячний батькам, своїм вчителям, усім, хто мені допомагав, і навіть тим, хто створював проблеми. Це також стало життєвим уроком. Здоров’я, добра, терпіння і миру усім!! Я пишаюся, що як людина, юрист і суддя сформувався в Україні. Дякую тобі, Україно!! Майбутнє за тобою!!!! На жаль, деякі цього не розуміють, - написав він на своїй сторінці у Фейсбук.





Коментарі (0)
avatar