реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Глава адміністрації Януковича має більше гектара

Глава адміністрації Президента Сергій Льовочкін у 2009 році отримав 11 млн. 923 тис. 371,69 грн. сукупного доходу. Про це йдеться у його декларації про доходи, повідомляє УНІАН.

У тому числі, дивіденди, проценти, роялті склали 175 тис. 341,24 грн., заробітна плата - 198 тис. 030,45 грн., інші доходи - 11 млн. 550 тис. грн.

Льовочкін у минулому році витратив на утримання майна 15 тис. 498 грн. У приватній власності Льовочкіна є земельні ділянки загальною площею 1300 кв.м, квартира площею 178,5 кв. м.

При цьому у декларації відсутні відомості щодо наявності у приватній власності автомобілів чи інших транспортних засобів.

Номінальна вартість придбаних Льовочкіним цінних паперів у 2009 р. становить, згідно з декларацією, 50 тис. 525 грн., в тому числі за кордоном - 50 тис. 500 грн.

Сума грошових коштів на рахунках у банках та інших фінансово-кредитних установах - 538 тис. 726,7 грн

Довідка "Сіверщини".

Кар"єра молодого Льовочкіна пов"язана з його батьком. Батько Сергія, генерал-полковник Володимир Льовочкін, очолював Держдепартамент з питань виконання покарань. І, певно, знав усе про судимості Януковича. У грудні 2005 року Льовочкін помер у віці 58 років. ЗМІ неодноразово писали про те, що Льовочкін-старший був кумом Леоніда Кучми і особистим другом Віктора Януковича. Тому то і син став радником Л.Кучми та В.Литвина. Деякий час "числився" у Донбасі, балотуючись до Верховної Ради та очолюючи якийсь благодійний фонд, що в умовах Донбасу мав відмивальні функції.




Теги:Янукович, Льовочкін, декларація про доходи, Адміністрація президента


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Батько знав про "ходки" Януковича, а синок користається... А Литвин, як кучмина маріонетка, приютив мального Льовочкіна. Тепер же Литвин -- війчно переляканий, з виряченими очима, -- виконує волю Москви. Льовочкін поможе...
avatar