реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Гешефт Ахметова на Євро

Поза чотирма приймаючими містами ритм чемпіонату відчувався менше. Наш древній Чернігів з його видатними історичними пам’ятками, місто, яке всього за півтори-дві години від столиці, теж готувався до Євро. Але й тут, як і в інших містах, крім чотирьох приймаючих, якогось очікуваного напливу туристів не було.

Втім, дехто таки прагнув нажитися на чемпіонаті, навіть за рахунок вболівальників. Майже половина України не змогла нормально подивитися по телебаченню матчі збірної України на Євро-2012. Вони чомусь транслювалися по телеканалу «Україна», який приймається далеко не на всій території країни.

Виявляється, насправді права на трансляцію Євро мала Національна телерадіокомпанія України. Її Перший Національний канал покриває практично всю територію держави. Але цей державний канал вирішив продати право на трансляцію чемпіонату приватному каналу «Україна». Точніше, на половину трансляцій, та чомусь Перший національний не залишив у своїй «половині» якраз матчі збірної України.

Невже весь секрет у тому, що фактичним хазяїном донецького каналу «Україна» є наш найбагатший олігарх Ринат Ахметов? Ось так повелися саме з тими людьми, для котрих, власне, і проходять спортивні свята — вболівальниками.

Петро АНТОНЕНКО

Повністю статтю читайте в номері газети "Сіверщина" за 5 липня



Теги:Ахметов, євро, Петро Антоненко, Перший Національний, підсумки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar