реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Героя України викликають до слідчого

… на 11 годину 27 серпня 2011 року за адресою вул. Володимирська 15 в порушеній кримінальній справі №20-3986 проти учасників урочистого мітингу в День 20 річниці проголошення України самостійною державою.

Я, Лук’яненко Левко Григорович, громадянин української держави, 24 серпня 2011 року брав участь в урочистому святковому мітинзі присвяченому 20-ій річниці проголошення України незалежною державою біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

День проголошення незалежності української держави є найбільшим Національним Святом і я вважав за потрібне прийти до святого місця нашої Батьківщини аби разом з киянами та гостями розділити радість цього свята.

Мене обурює влада, яка виставила озброєні підрозділи у стальних шоломах, з дубинками і з захисними щитами проти мирних людей. Не пустила мирну ходу по вулицях Києва і застосувала сльозогінний газ.

Відповідальність за порушення громадського порядку лягає цілком і повністю на владу, яка організувала зіткнення з демонстрантами.

З огляду на повище викладене я обурений викликом мене до слідчого, вимагаю скасувати порушену кримінальну справу, провести службове розслідування про перевищення повноважень міліцією.

Левко Лук’яненко – автор Акту проголошення незалежності України, народний депутат України чотирьох скликань, герой України.

Майдан



Теги:опозиція, репресії, Левко Лук'яненко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar