реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Герой України про Президента, Юлію Тимошенко і Гройсмана

Левко Лук'яненко: "Якби раптом з’ясувалося, що е-декларації французьких чиновників хоч трішки подібні до е-декларацій чиновників українських - на вулиці Парижа вийшло би мільйон французів. І всіх, хто би не зміг пояснити, звідки в нього десять годинників по півмільйона - кинули би в Бастилію. І судили би. У нас цього не станеться, тому що народ не обурився. А треба було, аби в Києві вийшло 500 тисяч людей на вулиці… Такий у нас абсурдно млявий розвиток…".

Про ці та інші важливі для суспільства речі говорить наш земляк з Хрипівки під Городнею, Герой України Левко Лук'яненко.

Скажімо, про Президента Порошенка: "Чому картяр не може зупинитися? Тому що це вже хвороблива пристрасть. Він же знає, що він не верблюд, у нього горба нема, куди можна запаси сховати, але їсть...

А президент…. Він все свою доросле життя, тобто тридцять років, займався бізнесом. І це сформувало його спосіб мислення. І він від цього відійти вже не може. Якби він на це пішов, - продав свій бізнес, - у нього почалася б психологічна ломка. Катарсис… Хоча я двічі своїми власними вухами чув, що він обіцяв - як стане президентом, - бізнес продати.

Але влада – вона дуже сильно діє на людину. І тому його мозок зараз працює лиш на те, як зберегтися на посаді президента. Як зберегтися…"

Левко Лук'яненко розповідає хто запровадив заробітчанство на мітингах:"Ну, Юлія Володимирівна колись запровадила такий цікавий спосіб (Левко Лук’яненко - народний депутат України IV і V скликання від «Блоку Юлії Тимошенко», - МИР). Вони гроші мали і купили дуже багато прапорів «Батьківщини», дуже багато! А потім пішли до студентів і кажуть: «5 гривень даємо, берете там у коморі прапор і ходите по Києву». І студенти пішли. А люди ж дивляться: «Ти диви, скільки прапорів «Батьківщини», от потужна партія!»

Детальніше читайте тут: МИР



Теги:Гройсман, Батьківщина, олігархат, Левко Лук'яненко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar