реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Генерала засадили

Суд заарештував бойового генерала Ігоря Павловського на два місяці, призначивши нереальну альтернативу – заставу в сумі 475 млн грн.

Ігор Павловський став черговою жертвою режиму Зеленського, яка бореться з українськими військовими, волонтерами та патріотами.

Одного з ключових командирів оборони Маріуполя у 2014-2015 роках звинувачують у продажі неякісної військової техніки для ЗСУ.

Справа стосується закупівель бойових катерів через «Кузню на Рибальському» - єдиному підприємстві, здатному виготовляти подібну техніку.

ДБР відверто фабрикує справу, намагаючись «вибити» з її фігурантів покази проти Петра Порошенка та його команди.

Прокурори так і не змогли надати жодних доказів «злочинного умислу» чи самого факту злочину – бо катери відповідали усім вимогам Міноборони та були готові виконувати бойові завдання.

Зеленський не шкодує сил у своїй боротьбі проти українських військових. ДОЗ зірвано, реформи зупинені, зарплата заморожена, військових залякують і демотивують.

І поки бойових генералів кидають за ґрати, справжні зрадники на кшталт Медведчука насолоджуються «арештом» у своїх палацах…

Зрадники будь-яких калібрів можуть бути спокійними - ДБР та СБУ шукають ворогів тільки серед патріотів, не помічаючи державну зраду у вищих кабінетах влади чи діях ОПЗЖ.

Марія ІОНОВА



Теги:команда ЗЕ, Маріуполь, генерал Павловський, зрадники, Марія Іонова, гібридна війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar