реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Для Путіна і Зеленського Павловський - ворог!

Акція під ОП доказує, що Зеленський оголосив війну українській армії.

Спочатку він два роки не піднімав військовим зарплату, протягом двох повністю зірвав державне оборонне замовлення, зупинив практично всі реформи.

Паралельно Зеленський з командою взялися за персоналії. Спочатку полковник Марченко, генерал Назаров, спецназівець Андрій Антоненко, медсестра Яна Дугарь, волонтер Julia Kiyan Kuzmenko, тепер генерал Павловський.
Всі ці люди уособлюють рішучість, чесність, прагнення до змін.

Саме з цим бореться Зеленський.

Йому потрібна аморфна, слабка армія – така армія, в якій не захочуть служити чесні і сильні патріоти.
Йому потрібна армія, яка байдуже споглядатиме за тим, що він робить з країною. Йому потрібна армія, яка спокійно прийме його капітуляцію перед Росією. Ми не маємо права ігнорувати такі справи . Такі процеси мають бути зупинені.

Медведчуку призначили домашній арешт на його розкішній віллі. Генералу Павловському - камеру в СІЗО і нереальну заставу. Як думаєте, хто вийде першим?

І хто буде наступним? Може бути кожний, хто захищав нашу країну починаючи з Революції Гідності. За логікою Зеленського, це важкий злочин – захищати Україну і розбудовувати українську армію

Що інкримінують Ігорю Павловському? Суд безальтернативно заарештував фронтового генерала, звинувативши в покупці двох катерів українського виробництва для української армії. Це чисто політичні звинувачення, плювок в очі українському народу і українській армії. В цьому переслідуванні є два мотиви: це помста Зеленського Петро Порошенко, який досі залишається популярним в армії. Другий мотив – це підривна робота росіян. Москва хоче помститись всім, хто зірвав плани окупації України, організувавши ефективний опір на початку війни.

До речі, проти Павловського і в Росії порушено кримінальну справу за оборону Маріуполя. В цьому Зеленський і Путін єдині. Для них Ігор Павловський – ворог.
Адже він захистив Маріуполь, створював 44 Тернопільську артбригаду, активно переводив українську армію на стандарти НАТО...

І поки бойових генералів кидають за ґрати, справжні зрадники продовжують свою діяльність…хто не знає про справу вагнерівців ?
Ці зрадники можуть бути спокійними - ДБР та СБУ шукають ворогів тільки серед патріотів, не помічаючи державну зраду у вищих кабінетах влади.

Арештом генерала Павловського Зеленський перейшов межу, остаточно втративши будь-яку підтримку серед військових та патріотів.І, ми будемо боротися до тих пір, поки Верховний Гооовнокомандувач не почне поважати свою армію, і своїх військових.

Марія ІОНОВА



Теги:Маріуполь, агенти Москви, команда ЗЕ, генерал Павловський, Марія Іонова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar