реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Генерал зібрався в опозицію?

Колишній начальник обласного управління МВС в Чернігівської області генерал Іван Катеринчук, схоже, збирається до повернення у велику політику. Очевидно, що він буде це робити разом з Юрієм Луценком.

Перший «дзвоник» пролунав, коли Катеринчук приїхав один з перших зустрічати свого колишнього начальника екс-голову МВС Юрія Луценка до Менської колонії.

Тоді Катеринчук так прокоментував свою присутність біля колонії журналістам: "Він мій міністр, а я його підлеглий"

Одразу після виходу Луценка Іван Катеринчук став проявляти неабияку активність в соціальний мережі Фейсбук. Сторінка генерала, що була зареєстрована на початку березня 2013, активно наповнюється посиланнями на діяльність Юрія Луценка та коментарями опозиційного характеру.

Можливо, скоро можна буде побачити Івана Катеринчука серед членів проекту Юрія Луценка «Третя республіка».

По словам соратника Луценка Романа Безсмертного це нове об'єднання має написати "план оновлення та будівництва країни". Учасники даної ініціативи визнають, що вона прив'язана до майбутніх президентських виборів, а одним з її підсумків стане підтримка одного з кандидатів у президенти.

"У центрі та регіонах будуть створені ініціативні групи, які повинні будуть зібрати пропозиції - а якою ми хочемо бачити Україну? Потім буде створюватися команда, і тільки потім визначений лідер руху. ", - розповів Безсмертний.

Водночас цікаво, що ще півроку тому Іван Катеринчук не бачив себе в ролі опозиціонера.

Так, Катеринчук намагався перед парламентськими виборами повернутися в політику, зокрема, деякий час очолював чернігівську обласну організацію СПУ. Проте відмовився від посади коли дізнався, що на виборах СПУ збирається жорстко критикувати політику президента Віктора Януковича.

«Я не хочу бути в опозиції», - заявив тоді Катеринчук місцевим ЗМІ.

Що ж, можливо, після виходу Луценка чернігівський генерал побачив для себе нові політичні перспективи в опозиційному таборі?
Події і коментарі



Теги:опозиція, соціалісти, Третя Республіка, Луценко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
так я что-то не понял, соберут они предложения и что дальше? или как всегда на этом все закончится?! у оппозиции ведь дальше слов дело не идет! хотя, Луценко дальше пошел, предложения начал собирать! это его в колонии этому научили? и что же нам так не везет!! сейчас президент - уголовник, к следующим выборам еще один подтянулся!! а, вообще, сомневаюсь, что Луцик будет против Яныка бороться, он ему еще и свои голоса потом отдаст, у них ведь теперь так много общего, политика, тюрьма, почти родственники!!!
avatar