реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Гей, парламент!

У Лондоні є Гайд-парк. У Києві — Маріїнський парк перед парламентом. В англійській столиці то місце, де кожен бажаючий може прийти і виступати на які завгодно теми, аби тебе слухали. У нашій столиці це теж щось подібне, адже місце людне, біля стін Верховної Ради, тут завжди і народні депутати, і журналісти. От і проходять то великі, то маленька акції з метою щось оголосити, заявити.
В один із сесійних днів, прямуючи до парламенту, я побачив тут невеликий пікет молоді. У руках тримали плакати такого змісту: «Не допустимо гомосексуальному лобі закріпитися в Україні», «Традиційна сім’я — запорука щасливої родини», «Одностатеві шлюби — дорога до вимирання нації». Молоді люди вийшли на протест, оскільки пішла чутка, що наші парламентарі, за прикладом деяких «суперцивілізованих» країн, хочуть узаконити в Україні одностатеві шлюби. А це, по суті, популяризація сексуальних збочень. Зараза ця дійсно поширюється. І не без прихованої пропаганди через мас-медіа. Киваючи на те, що це явище, мовляв, є в суспільстві і про нього теж треба говорити, деякі засоби масової інформації надто вже захопилися цією темою. А скільки «жовтих» пліток у таких публікаціях! Чи не досить?

Але до кого ж прийшли молоді? Не секрет, що нетрадиційна орієнтація доволі поширена і у вищих ешелонах влади.

Одна з депутаток парламенту недавно заявила, що 10 відсотків парламентарів — геї. Правда чи ні, але це аж 45 депутатів. За збігом, якраз сумарна чисельність двох найменших фракцій — комуністів і литвинівців, але це так, для порівняння, не подумайте, що саме ці фракції кишать геями. І взагалі такими можуть виявитися зовсім не ті, кого так настирливо ними називають. Бо обзивання геєм — це ще й брудний прийом політичної боротьби. Ними можуть бути зовсім інші депутати. Як і представники інших гілок влади.

…Протест молоді був віддзеркаленням різко негативного ставлення в суспільстві до цих «нетрадиційних», які ще й галасливо пропагують свою «особливість». То ж поки що гримаси «цивілізації» на кшталт «одностатевих шлюбів» обминули Україну.

Петро АНТОНЕНКО



Теги:геї, Верховна Рада, одностатеві шлюби


Читайте також



Коментарі (0)
avatar