реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Газопостачання багатодітній родині відновлено!

Нещодавно наш сайт писав про кричущу ситуацію - будинок у селі Кобижча Бобровицького району, в якому проживає жінка з особливими потребами Ганна Ситнік і її четверо неповнолітніх дітей, відрізали від газопостачання. Цю тему пыдняв громадський активіст з Бобровиці Євгеній Гробовой.

Газпостачання відновлено.

"Це все звичайно добре, але... а якби я не надав цьому питанню публічного розголосу та не підняв "хвилю" громадського осуду то чи зважив би "газовий" монополіст на проблеми "звичайної" багатодітної матері...!? - каже Євгеній Гробовой. - Окрема подяка чернігівським журналістам, які надали цій проблемі медійного розголосу та вплинули на "газового" монополіста !"

"Також зауважую, - продовжує активіст, - що на даний час ПАТ "Чернігівгаз" та ТОВ "Чернігівгаз Збут" НЕ ВИКОНАЛИ рішення апеляційного суду Чернігівської області яке набуло чинності 13.11.2017 року, та НЕ ВІДНОВИЛИ газопостачання до оселі пенсіонерки з сел.Мирне Бобровицького району Наталії КРАСНООК. Якщо рішення суду для монополіста не указ, то я "підключу" прокуратуру та ДВС!".



Теги:Євгеній Гробовой, Чернігівгаззбут, Кобижча


Читайте також



Коментарі (0)
avatar