реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Гессен - куркови про Україну без українців

В соцмережах шириться скандал щодо рішення письменника з України Андрія Куркова взяти участь у якійсь загранишній дискусії з письменницею з Росії Машею Гессен.

Що не так? Всі впирають на те, що під час російсько - української війни не варто не те що на одній площадці сідати з росіянами, але й шукати "хароших русскіх".

Правильно. Але це не все. Хто такий Андрій Курков? Російський письменник, що живе в Україні (чи більше - в Англії?). Він писав російською, доки це можна було. Його книги не несуть жодного українського навантаження - це писання ні про ще, і про все. Типу про пінгвіна, якого приручив чоловік...

Хто така Маша Гессен? Російська єврейка, активістка руху содомлян- мужоложців (ЛГБТ), а про її писання я, слава Богу, нічого не знаю і знати не хочу. Тим паче глянувши на її мужоподібний образ... Чи вона за Путіна чи проти - теж мало цікавить, бо знаємо багатьох російських опозиціонерів, які начебто проти Путіна, але за "нашіх мальчіков" (Латиніна, Вєнєдіктов, Навальний...).

Тобто ні один, ні друга не є українцями. То якого біса вони мають щось там на публіку обговорювати Україну? Тим паче, коли українець - письменник Артем Чех реально воює на фронті, а його обс... всякі яневські - давні консерви російського пшику?!

Про Україну - без українців? Спасибі, йдіть геть!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Артем Чех, Василь Чепурний, Гессен, Андрій Курков, ЛГБТ, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar