реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

«Гармонія»: бісер, капи, гобелени...

Цього тижня в чернігівському «Арт-клубі» по вул.Шевченка відкрилася оригінальна творча виставка під промовистою назвою «Гармонія». Вона представлена роботами відомих чернігівських майстринь: бісером Анжеліки Сусоєнкової, картинами художниці Наталії Войстрикової та капами й сувелями Оксани Сапроненкової.

І якщо раптом на вас навіють тугу сіре небо та дощова мряка холодної весни, завітайте на цей затишний вернісаж – доставте собі приємність!

Цього разу у виставковому залі розміщені роботи, які начебто доволі важко сполучити між собою: бісер, капи та сувелі, фото, гобелени… Але тим не менше, правильно обрана назва «Гармонія» зуміла все це поєднати неймовірним чином. Стіни та кілька вітрин прикрашають бісерні роботи Анжеліки Сусоєнкової, на інших стінах розмістилися фотороботи та панно із шкіри Наталії Войстрикової, а вздовж інших панелей розташувалися дивовижні капи та сувелі, знайдені в лісах Оксаною Сапроненковою.

За кожною роботою – не просто миті чи години – місяці нелегкої праці. Але вони залишаються надбанням творчих лабораторій художниць. Нам же представлений результат -- дивовижні вироби із дерева, бісеру, шкіри і після цієї виставки – гарантую – ви зовсім іншими очима подивитеся на дерева та метеликів, і навіть побачений по дорозі на пікнік старий пеньок може пробудити несподівані філософські думки…

Отже, «Арт-клуб» пропонує упродовж наближчих кількох тижнів насолодитися мистецтвом усім, хто небайдужий до прекрасного. А таких серед нас більшість.

Інеса Фтомова




Теги:Оксана Сапроненкова, Арт-Клуб, Капи, бісер, Наталія Войстрикова, сувелі, Анжеліка Сусоєнкова


Читайте також



Коментарі (0)
avatar