реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Гарбузи для Конституційного Суду

20 лютого, у суботу, закликаю відвідати акцію протесту «Гарбузи для КСУ». Захід присвячений Міжнародному дню рідної мови.
Активісти об’єднання вибудують барикаду з гарбузів перед будівлею Конституційного Суду України, висловлюючи обурення з приводу обмеження української мови у загальноосвітніх закладах. Традиційний український овоч символізує відмову від неорганічної для нас системи виховання й гуманітарного розвитку, з якою «сватаються» одіозні політики (і судді!) до народу.

На Вас чекають: Олександр Ярмола (гурт «Гайдамаки»), Фоззі та Фагот (гурт «Танок на Майдані Конго»), Сашко Положинський, Вадим Красноокий (гурт «Mad Heads»), Вова зі Львова, сестри Тельнюк, Юрко Журавель («От Вінта»); письменники Анатолій Дністровий, Лариса Денисенко, Леся Воронина, Ірена Карпа; найсильніша людина планети Василь Вірастюк; дизайнер одягу Оксана Караванська, а також десятки київських школярів.

Захід відбуватиметься у два етапи:
- прес-конференція «А судді хто?», де ви дізнаєтеся всю правду про помилку Конституційного Суду України, яку він визнає, але яка оскарженню не підлягає (Київський міський будинок учителя: вул. Володимирська, 57. Початок об 11.00);

- барикадування будівлі КСУ зірками шоу-бізу, літератури, спорту та школярами (вул. Жилянська, 14. Початок о 12.00)

З приводу акредитації на прес-конференцію у Київському міському будинку вчителя звертатися до Оксани Левкової: 067-390-8400.

Усіх українських камрадів прошу поширити інформацію про цей захід. Зробіть невеликий внесок у захист української мови в Україні (блін, як ганебно звучить!).

http://www.ukrpohliad.org/news.php/news/2498




Теги:Василь Вірастюк, Сашко Положинський, українська мова, Конституційний суд, Оксана Караванська


Читайте також



Коментарі (0)
avatar