реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Горе Рабиновича та Добкіна

Горе у Бужанського, Портнова, у Рабиновича з Добкіним сьогодні!

Щойно Велика палата Конституційного суду прийняла рішення у справі за конституційним поданням 51 народного депутата України щодо відповідності Конституції України (конституційності) Закону України „Про забезпечення функціонування української мови як державної“. Суд визнав, що мовний закон є конституційним, повідомили джерела ZN.UA.

Зазанала поразки довга, багаторічна пропагандистська кампанія Росії, ОПЗЖ, Страни.юа, різних "вітчизняних" телеканалів тину НАШ. Виявився марним планомірний галас у парламенті, заяви псевдоюристів та інші політичні технології.

Рішення ухвалено на користь української мови.

І друзі, якщо ви думаєте, що Конституційний суд прийшов до такого висновку просто так, до давайте себе не недооцінювати. В Україні, та й у світі, судами приймаються тільки ті рішення, котрі мають хоча б мінімальну підтримку у суспільстві, і чим більше такої підтримки, тим більше відповідних рішень.

Пишаюся, що був одним із співініціаторів цього закону, що брав участь у просуванні його. Це - одна з тих речей, котрі роблять роки у парламенті не втраченими.

Ігор ЛУЦЕНКО



Теги:Бужанський, українська мова, Рабинович, Конституційний суд, Добкін, Ігор Луценко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Когда говорят двое,один на украинском а другой на русском, им переводчик не нужен. Или это проблема?
avatar