реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Закон КІ-Ка скасовано!

Люди! Конституційний Суд скасував закон Ківалова - Колєсніченка. Ааааааа! Ааааааа! 28 лютого 2018 року - Національне свято.

Телефоную Шишкіну. Віктор Іванович велиииикий авторитет, перший Генеральний прокурор України, екс-судя Конституційного суду...

- А що ж тепер? - питаю. - Попередній радянський закон про мову вступає в силу?
- Ні, у нас немає такого правила зворотної дії до попереднього закону. Тепер у силі Конституція. Утворився частковий вакуум. Треба ухвалювати новий Закон про мову.

Журюся. У Верховній Раді лежить три законопроекти про мову. У всіх є недоліки і позитиви. Скільки просила депутатів, ну об'єднайте три в один! Ну зробіть "вибране". Це на два дні роботи за вчительськими мірками. Не хочуть.

Тааак. Уявляю що це буде за баталія з меншинами!!! Точніше, з країнами, що стоять у них за спиною, бо самі меншини - то просто інстурмент, яким нам викручують руки. Уявляю, як вони нас за горло візьмуть. Вони зроблять усе, щоб в Україні ухвалили слабкий закон про захист Державної мови. Їм не потрібні сильні українці. Бо як же нами тоді керувати? Як роздирати нашу землю на шматки? Ну що ж, не розслабляймося, друзі. Готуймося до бою. У нас за спиною Україна.

Ось вам усім два найвищі закони, вищих немає, якими ми відсьогодні керуємося в житті України. Це ст. 10 Конституції України, та Ухвала Конституційного суду - роз'снення цієї статті. Показуйте всім.

Лариса НІЦОЙ



Теги:Лариса Ніцой, закон КаКА, Конституційний суд, українська мова


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Значить, ми стали сильнішими, ніж у 2014-му. І Порошенко не Турчинов. Що б там не казали.
avatar