реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Ганьба Білоруському екзархату!

Найкращий єпископ Білоруської Православної Церкви (Московський патріархат), єпископ Гродненський Артемій відсторонений від служби. Він єдиний білоруський ієрарх, дотримуючись закону Бога живого і нашого Господа Ісуса Христа, став на захист людей, яких мучить тиран, і за єдину свободу, яка є природою, що належить до кожної людини, як образ Бога , і яку сатаністи всіх мастей завжди хочуть забрати, бажаючи знущатися над самим Творцем, поневолюючи себе , роблячи людину інструментом виконання божевільних бажань керівників цього століття.

Я знаю владику Артемія роками. Мудрий і скромний, він завжди був прикладом справжнього доброго християнина, зразка справжнього єпископа. Сумно, що Православна Церква Білорусі пішла за тиранічною богоборською владою, а не за Правдою, до якої її закликали з самого початку. Сумно, що повторив не досвід сповідників, а практику більшовицьких пристроїв часу. Сумно і суттєво. Ще одна жирна точка над мною.

Тримайся, дорогий Владико Артемій. Ви знаєте краще за мене, що всі, хто хоче жити чесно в Христі Ісусі, будуть переслідувані [2 Тим. 2:12].

Але як шкода переслідувачів, і світських, і церковних, вони справді не знають, що роблять. - Якби ти знав, ти б цього не зробив.

Митрополит Олександр ДРАБИНКО



Теги:режим Лукашенка, митрополит Олександр Драбинко, Україна - Бєларусь, РПЦ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar