реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

ФСБ викрала сина українського офіцера

Росія не має права діяти у такий спосіб, як вони діють останні три роки: виманюють, викрадають наших громадян, вивозять до Росії і там порушують фейкові кримінальні справи, притягують до відповідальності і засуджують.

Ось і зараз черговий прояв злочинної діяльності спецслужби країни-терориста, якими у черговий раз безпідставно обвинувачено та викрадено громадянина України, а саме 19-річного Павла Гриба – сина українського офіцера запасу, радника голови Синодального управління військового духовенства УПЦ КП Ігоря Гриба.

За словами батька його син Павло поїхав до білоруського міста Гомеля на зустріч із дівчиною, з якою познайомився і спілкувався тільки в соціальних мережах. Коли на наступний день син не повернувся, батько поїхав до Гомеля на пошуки, де з’ясувалося, що Павло перебуває в розшуку за ст. 205 КК РФ (терористичний акт), а ініціатором розшуку є ФСБ РФ по Краснодарському краю м.Сочі. Тож не виключено, що ФСБ виманила Павла до Гомеля під виглядом зустрічі з дівчиною та провела затримання.

Ігор Гриб тривалий час служив у Чернігові, нині живе в Києві.



Теги:викрадення людей, фсб, Гомель, тероризм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar