реклама партнерів:
Головна › Новини › МЕДИЦИНА

"Фрезеніус" працюватиме

Представники народного депутата Валерія Дубіля відвідали центр гемодіалізу «Фрезеніус», де зустрілися з директором ТОВ «Фрезеніус Медикал Кер Україна», кандидатом медичних наук Володимиром Подворним. Про це повідомила прес- служба народного депутата.

Ще раніше до Валерія Дубіля звернулася Чернігівська обласна громадська організація «Асоціація інвалідів хворих на хронічну ниркову недостатність «Нове життя». Люди стурбовані ставленням влади до медичної установи і вкотре просять народного депутата втрутитися у питання фінансування закладу.

Нагадаємо, що минулого року Центр «Фрезеніус» отримав кошти також лише завдяки втручанню Валерія Дубіля.

- Ми зробимо усе можливе, щоб цей центр працював, а люди отримували гідне лікування. Ми не дамо найменшої можливості будь-кому використовувати центр для відмивання коштів, - зауважив Валерій Дубіль. – Наразі ми активно вивчаємо проблему фінансування центру «Фрезеніус».

Водночас Володимир Подворний зауважив, що німецька сторона налаштована рішуче, адже Центр існує з 2010 року, а інвестори й досі тільки вкладають кошти в цей проект. До речі, у Корюківці також збудовано подібний центр, але він так і не відчинив двері для пацієнтів.

До того ж там працює медичний персонал, якому зарплатню виплачує також ТОВ «Фрезеніус Медикал Кер Україна».

- За такого ставлення, ми більше не можемо фінансувати лікування чернігівських пацієнтів. Більше того,тепер нас влаштує тільки обґрунтована відповідь керівництва області щодо невиконання домовленостей, - зауважив пан Подворний.



Теги:ниркова недостатність, Валерій Дубіль, Чернігів, Фрезеніус


Читайте також



Коментарі (0)
avatar