реклама партнерів:
Головна › Новини › Тут я живу

ФОТО ДНЯ: Скільки метрів до Європи?

Цей вказівник біліє доволі давно в самому центрі Чернігова. Він зроблений на совість і правдивий: до музею й справді не більше двох сотень метрів. Щоправда, я не переміряла :))

Але думаю, що Хтось чесно виміряв цю відстань. Інший Хтось придумав на видному місці повісити вивіску-вказівник та ще й двома мовами. Ану ж якщо тут заблукають іноземні гості без перекладачів і не знатимуть, де ж саме знаходиться музей.

Ще один Хтось цю вивіску зробив. Далі -- ланцюжок Хтосів закінчився прилаштуванням вказівника так, щоб усім його було видно. Тому останньому Хтосю було цілком байдуже, куди чіпляти вивіску -- ну то й що, що стіна обідрана і поруч якась будка? Як начальство сказало, так і зробив.

Вказівник там давно. Торік я якось сподівалася, що господарям будинку (або комунальникам, або музейним працівникам чи кому там ще) стане якось гидко чи соромно від того, як розміщений вказівник. Але, здається, до нього нікому немає діла.
Натомість технічну будку поруч люди вже давно використовують під дошку оголошень. Стіна будинку чимало років не бачила й не відчувала дбайливої руки.

Зате ми рухаємось до Європи! Ми хочемо жити так, як живуть там! У такій самій чистоті, порядку й красі, чи не так?

Хто нам заважає? Я знаю! Хтосі! Це вони не дадуть нам точної відповіді на болюче запитання: скільки ж до тієї Європи метрів, кілометрів, років...

Інеса ФТОМОВА,

фото автора.




Теги:фото дня, музей Коцюбинського


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Ці Хтосі, мабуть, у самому музеї. Який підпорядкований Хтосям вище. А щоб попасти до Європи, треба навчитися хоча б правильно писати.
avatar
2
От чего злой такой?
avatar
3
Шановний Тарасе!
На кожному кроці безграмотні вивіски. На в'їзді у Ніжин зі сторони Чернігова напис міста англ.мовою з помилкою - роками вісить!
З таких "дрібниць" зіткане все наше життя, тут розбере хіба-що гоголівський сміх.
avatar
4
Так надішліть фото безграмотної ніжинської вивіски! Розмістимо! "Дабы дурь каждого видна была" biggrin До таких вивісок можна водити студентів та старшокласників на веселі пізнавально-граматичні екскурсії: хто знайде більше помилок -- тому одразу гарну оцінку ставити!
avatar