реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Фольксваген Grafter затриманий на кордоні

Автомобіль Фольксваген Grafter 2006 року виготовлення затримали у пункті пропуску «Миколаївка» співробітники Чернігівської митниці та прикордонники.

Автомобіль під керуванням громадянина Російської Федерації рухався у напрямку виїзду з України. До митного оформлення громадянин надав документи, згідно яких даний транспортний засіб є вантажним фургоном категорії «В». Під час митного контролю було встановлено, що салон автомобіля переобладнаний для перевезення пасажирів: у фургоні встановлені вікна та 19 пасажирських сидінь. У ході подальшої перевірки співробітники митниці з’ясували, що на початку листопада даний транспортний засіб був ввезений на територію України через один з пунктів пропуску у Житомирській області. Тоді він ще був вантажним автомобілем. А вже за кілька днів перебування в Україні «перетворився» на пасажирський.

Будь-які операції з транспортними засобами, що знаходяться під митним контролем, що здійснюються без відома митних органів, у тому числі й з їх переобладнання, заборонені законодавством. Відносно громадянина працівниками митниці порушено адміністративну справу за статтею 336 Митного кодексу України. Автомобіль оцінений у 300 тисяч гривень і затриманий до рішення суду.

Прес-служба Чернігівської митниці




Теги:кордон, митниця, переобладнання автомобіля, Транспорт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar