реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Фіаско Зе-команди на 1+1

І Наташа Мосійчук не змогла їх врятувати, хоч старалася з усіх сил. Це вже мабуть, інформаційний перелом, коли такий загальний програш відбувається "на своєму полі". Симптоматично!

Арахамія, Верещук, Лещенко (не пригадую, чи ще хтось був від Зе-десанту) разом з Н. Мосійчук, яка відкрито їм підігравала їм, та намагалася маніпулювати в ході дискусії, тотально і нищівно програли опозиції та критично налаштований експертам.

Початок програми був очікувано бравурним. Теми очевидно були погоджені з ОПУ і малим на меті додатково подати у позитивному світі Послання Президента України В. Зеленського у Верховній паді. Вибрані шматки виступу Зеленського мали б наголосити на найбільш вигідних для владної сили моментах. І Арахамія одразу узявся розкручувати далі цю тему у традиційному Зе-переможному стилі.

А далі вийшло явно не по-сценарію. Спокійно і без сварок, з цифрами і фактами методично і холоднокровно, і, що головне, дуже переконливо інші запрошені учасники дискусії цеглинка за цеглинкою почали демонтувати оте "потьомкінське село", яке влада вкотре спробувала "продати" українцям. Це була філігранна робота! Під тиском невідпорних аргументів Арахамія затих першим. Спроби Верещук у притаманній манері зичним криком "забити" опонентів, наразившись на спокійний тон і холоднокровність якось теж під кінець затухли остаточно. Не врятував ситуацію і Лещенко, який намагався підсилити "антиахметівську" лінію.

Друзенко, Крулько (здається, це був він), Безсмертний, Доній, Мартиненко, і у фіналі Рахманін кожен у свій спосіб, але гуртом просто знищили представників ЗЕ-команди на програмі по усіх позиціях. Достойно витримав маніпулятивні спроби внести розкол в ряди об'єднаного опозиційного заходу 1-го грудня представник Нацкорпусу. Симптоматично, що в кінці програми голосів від Зе- чути не було взагалі. Вони просто не знали, що сказати у відповідь. "Прийшли по шерсть, а повернулися стриженими".

Я вам скажу, що цю програмку, або вибрані сюжети з неї можна і поширити. Таке на 1+1 буває не часто.
"Процесс пошел?"

Сергій КОТ



Теги:команда ЗЕ, Мосійчук, Арахамія, Сергій Кот, Верещук


Читайте також



Коментарі (0)
avatar