реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Феодосійське побоїще: початок реалізації нового плану провокацій

Що й казати -- російське середовище у Криму неорганізоване, розсварене через неподілені московські гроші... А Україна, навіть очолювана нинішніми керівниками, ніяк не йде під дугу Митного союзу та й взагалі чомусь не хоче бути губернією російської держави. Треба щось інше...

У Феодосії 2 липня спецназ розігнав палицями три сотні козаків, які намагалися разом з православними встановити поклонний хрест на в'їзді до Феодосії. Близько десяти козаків арештовані, 15 – отримали серйозні ушкодження, -- першим про це повідомило повідомляє РІА «Новий Регіон», яке відзначається виразно анитукраїнською політикою. Знали, що готується?

Російські православні і козаки, які хотіли встановити свій хрест на те місце, де він стояв раніше, зіткнулися з нарядом правоохоронних органів. 200 чоловік бійців «Беркут», «Тигр» та інших структур спецназу при повному обмундируванні, з рушницями, автоматами та кийками заблокували кінцеву точку, куди хотіли православні поставити свій хрест. Зав'язалася бійка, у результаті якої відбулося кровопролиття.

А до Криму повернувся так званий президент Кримської автономії Юрій Мєшков, який був ганебно втік багато років тому. Комусь це потрібно?



Теги:Беркут, козаки, Феодосія, Крим


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Пішіть висвітлюючі істинні події в Феодосії,бо сьогодні читаючі нет,я диву даюся.
1 Які російськи козаки?Хрест ставив полк Українського Реєстрового Козацтва з м.Феодосії полковник Юрій Мініх.Так само відновлювали його реєстровці,хоча там були і промоскальски козаки Юрченка,але там також були і українськи НС козаки з "Чорного Козацтва".Між іншим серед затриманих"черних козаків"-четверо.
2.Які російські православні-гундяєвці?Поклонний хрест ставили вірники РПЦ( З),що не приєдналась до Московської Патріархії.В Феодосії єдиний храм на весь Крим митрополита Агафангела Пашковського, його клірик іромонах Іларіон настоятель Свято Михайлівського храму установлював цей хрест.
3.Гундяєвці як раз були присутні з Кримським,а не "українським" "Беркутом" і вмовляли козаків,як що ті хочуть хрест- то давайте його,або каплицю на цьому місці збудуємо з дозволу тільки Московського Патріархату.Навіть своїх попів ппідвезли,але Мініх не згодився.
avatar