реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Фальсифікат: прозора рідина з характерним запахом...

Тіньовий обіг спирту

Нещодавно співробітниками відділу податкової міліції ДПІ у м. Чернігові встановлено та зафіксовано факт збуту прозорої рідини з характерним запахом спирту в кількості 2 (двох) пластикових пляшок ємністю 0,5 літрів кожна на суму 24 грн. з металевого прилавку біля продовольчого магазину на ринку «Нива», яку реалізовував громадянин «В». Він добровільно видав 22 пластикові пляшки ємністю 0,5 літрів кожна, частково заповнені прозорою рідиною з характерним запахом спирту.

Всього було вилучено 24 пластикові пляшки ємністю 0,5 літрів кожна на орієнтовну суму близько 300 гривень.
Також у ході комплексного відпрацювання оперативної інформації щодо тіньового обігу спирту та його подальшого використання для незаконного виготовлення алкогольних напоїв було встановлено та зафіксовано факт незаконного зберігання рідини з характерним запахом спирту у гаражному приміщенні міста.

Під час проведення огляду зазначеного приміщення було встановлено зберігання 6 пластикових діжок ємністю близько 220 літрів кожна, частково заповнених рідиною з характерним запахом спирту. Документів щодо походження зазначених предметів не встановлено.

У підсумку вилучено ТМЦ на суму 79,5 тис. грн., у тому числі спирту в кількості близько 132 дал. на орієнтовну суму 79,2 тис. грн. та фальсифікованих алкогольних напоїв в кількості 1,2 дал. на суму 0,3 тис. грн..

На даний час проводиться подальша перевірка, вживаються заходи зі встановлення шляхів надходження спирту, місць реалізації фальсифікованих горілчаних напоїв, виготовлених на його основі, досліджується вилучена рідина з метою встановлення її якості.
Олексій Барановський, заступник начальника ВПМ ДПІ у м. Чернігові




Теги:Кримінал, алкогольний фальсифікат, Спирт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar