реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Ексзаступнику Єрмака оголосили підозру

Його підозрюють у незаконному збагаченні. За даними слідства, з 2020 по 2022 роки посадовець набув активи вартістю 17,1 млн грн, маючи заощадження та офіційний дохід за цей період у розмірі понад 1,3 млн грн.

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) і (САП) 22 травня повідомили колишньому заступнику керівника Офісу президента України Андрію Смирнову про підозру в незаконному збагаченні на 15,7 млн грн.

«Розслідування САП та НАБУ розпочали після оприлюднення журналістського розслідування «Української правди», а також за сприяння Національного агентства з питань запобігання корупції», — йдеться у повідомленні пресслужби САП.

За даними слідства, з 2020 по 2022 року посадовець набув активи вартістю 17,1 млн грн. Йдеться про дві автівки (Mercedes-Benz, Volkswagen), два мотоцикли (Honda, BMW), три паркомісця в Києві, квартиру у Львові та земельну ділянку на Закарпатті.

Утім, як з'ясувалося, за цей період Смирнов мав заощадження та офіційний дохід у розмірі понад 1,3 млн грн, тож різниця між вартістю придбаного майна та коштами чиновника становила 15,7 млн грн.

Посадовець оформив переважну частину майна на рідного брата та зберіг за собою право розпоряджатися ним у повному обсязі. Мотоцикл Honda Андрій Смирнов спершу зареєстрував на друга, однак згодом переоформив на себе.
"Детектор медіа"



Теги:Корупція, набу, команда ЗЕ, Єрмак


Читайте також



Коментарі (0)
avatar