реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Екс-голова СБУ знає хто отруїв Ющенка

"Навіщо боротися за владу, йти через вибори, якщо ми не зупинили хоча б одну банду, яка практично відома слідству? І яка, до речі, може отруїти будь-якого кандидата в президенти. Будь-якого, повірте. Це тільки питання технології. Не дай Бог, звичайно. Але всі політики повинні розуміти, що не зняли загрозу у відношенні, перш за все, себе", - сказав екс-голова СБУ Валентин Наливайченко.

На питання, чи відомі імена учасників цієї "банди", екс-голова СБУ відповів:

"Безумовно. У 2007 році, думаю, я допустив одну з найбільших помилок (коли не домігся передачі справи в суд). Я був тоді, правда, тимчасово виконуючим обов'язки голови Служби безпеки, але навіть у цьому статусі наполягав на тому, що у нас і спецслужба, і Генпрокуратура провели роботу у справі не гірше, ніж у Британії, де аналогічно іонізуючою отрутою було отруєно Литвиненка".

Наливайченко вважає, що справу про отруєння Ющенка "і можна, і потрібно було направити в суд" ще в 2007 році.

"Але у мене і у інших людей, які були переконані, що це потрібно зробити, тоді не вистачило аргументів. Це дуже серйозна кримінальна справа, і зараз треба добиватися допиту людей, які перебувають не на території України", - сказав він.

Екс-голова СБУ Валентин Наливайченко заявляє, що отруєнням Віктора Ющенка керувала "банда", яка мала відношення до спецслужб."Це банда людей, яка мала відношення до спецслужб, доступ до спеціальних отруйних речовин, до дуже великих грошей", - сказав він в інтерв'ю.
http://www.ukrpohliad.org/news.php/news/3412




Теги:Ющенко, діоксин, Наливайченко, отруєння, Литвиненко, СБУ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Чого ж Наливайченко не посадив, коли був при владі?І чи не боїться зараз бути отруєним? І чому не скаже, що за отруєнням стоїть Кремль?!
avatar