реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Екоінспекція зробила припис Соколову

Держекоінспекцією в Чернігівській області проведена перевірка дотримання вимог природоохоронного законодавства в межах прибережної смуги р. Десна та на прилеглій до неї території в районі пішохідного мосту в м. Чернігові.
В ході перевірки виявлені непоодинокі факти несанкціонованого розміщення побутових відходів, які утворилися після відпочинку громадян (поліетиленові і паперові пакети, поліетиленові, скляні та металеві пляшки).
На узбіччі ґрунтової дороги на лівому та правому берегах р. Десна виявлений факт псування земель через їх засмічення несанкціонованими відходами на відкритому ґрунті, що є порушенням ст. ст. 95, 96 Земельного кодексу України та ст. ст. 88, 89 Водного кодексу України.
На момент перевірки встановити власника відходів виявилося неможливим.
За результатами рейду Держекоінспекція в Чернігівській області надала припис міському голові м. Чернігова щодо усунення виявлених порушень природоохоронного законодавства, а саме:
- вжити відповідних заходів по забезпеченню ліквідації несанкціонованих звалищ побутових відходів на берегах р. Десна в районі пішохідного мосту;
- забезпечити дієві заходи по недопущенню засмічень територій підпорядкованих Чернігівській міській раді, в тому числі і на прилеглій території до пішохідного мосту в м. Чернігові.

Тетяна Петрівна Войтенко,
головний спеціаліст у зв’язках
з громадськістю та ЗМІ
Держекоінспекції
в Чернігівській області
http://eco-inspection.cn.ua





Коментарі (0)
avatar