реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Є план дій!". Для міліції...

Сьогодні, 25 грудня, у Чернігові на перехресті пр-ту Миру і Перемоги проходив всеукраїнський флеш-моб «Є план. Дій! Plan2014.org».

Декілька активістів Демократичного Альянсу тримало плакат «Є план. Дій! Plan2014.org». Метою заходу було поінформувати чернігівців щодо запропонованого ДемАльянсом плану дій на 2014 рік (Plan2014.org) метою якого є повалення режиму Януковича і початок відбудови України. Жителі міста, які зранку їхали на роботу, проявляли інтерес, підходили, фотографували, сигналили - була відчутна всебічна підтримка активістів і «частинки» Майдану в Чернігові.

Та варто зазначити, що ще за п’ять хвилин до початку акції активістів вже чекали правоохоронці в цивільному і по формі. А вже через п’ять-десять хвилин після початку заходу приїхало 3 машини міліції. І тільки через півгодини, після команди «згори» співробітники міліції нарешті зрозуміли, яку саме статтю було порушено і на кого необхідно скласти протокол. В результаті чого було складено адміністративний протокол по статті 185-1 КУпаП на Андрійченка Ігоря Володимировича за порушення правил мирних зібрань, який буде оскаржено в суді.

Прес-служба
Чернігівської обласної організації
Політичної партії «Демократичний Альянс»



Теги:правила мирних зібрань, Демальянс, режим януковича, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar