реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівський вечірній майдан: геть Янушеску!

Знову з поминальної молитви розпочався чернігівський Майдан: стало відомо про нові жертви безумства режиму Януковича. Літію служив священик української греко-католицької церкви з черницями.

Одною з перших виступала мати юнака, пораненого на Майдані: "Ви подивіться на мене - чи схожа я на американську запроданку і бандерівку? А мого сина в Жовтневому палаці, куди привели пораненого, жорстоко добивали беркутівці. Його врятувало тільки те, що впав у куток і біля нього були тільки двоє садистів, а біля інших - до десятка. Янукович сказав, що ніяка влада не варта людської крові - то невже він ще не не напився?".

Колишній начальник чернігівської міліції, генерал- майор міліції запасу Іван Катеринчук звернувся до своїх колег не виконувати злочинних наказів, розповівши як у Києві охоронці режиму стріляють в очі мирним громадянам.

"Два дні я вожу поранених з Києва у Чернігів, - розповів заступник голови обласної організації "Свободи" Володимир Поліщук. - і, на жаль, у Києві не 25 смертей, а набагато більше".

Четверо воїнів- афганців (на фото) розповіли з трибуни чернігівського майдану як вони охороняли мирних мітингувальників і як влада кидає в бій проти своїх громадян садистів у погонах. "Мене важко назвати українським націоналістом і бандерівцем, бо я - татарин, - сказав Андрій Кудабеков. - Але я на Майдані, бо не хочу, щоб українці вибивали українців. І ми мусимо обласну та міську владу заставити зректися Януковича, який пішов проти свого народу".

Мітинг зібрав біля тисячі протестувальників. Обіцяного приїзду депутатів не сталося - як повідомив зі сцени Олег Русін, народні депутати, що вже їхали у Чернігів, розвернулися назад визволяти заручників, що їх взяла міліція.



Теги:Майдан, режим януковича, афганці, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar