реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Джонсона йдуть, але він лишається...

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон піде у відставку з поста лідера Консервативної партії. Водночас він залишиться на посту прем'єра до осені, повідомляє політичний кореспондент ВВС Кріс Мейсон.

Змагання за посаду лідера партії відбудеться цього літа. Новий прем'єр-міністр перейме справи у жовтні.

Коли я британським журналістам хвалив Бориса Джонсона, у них на обличчі вмить з’являлася стримана глузлива посмішка.В принципі, таку ж посмішку спостерігаю на обличчі багатьох українців, коли з 24 лютого інколи хвалю ще одного світового лідера.

Головне, не падати у відчай - влада в Британії може змінюватися, але національні інтереси залишаються незмінними. Як кажуть наші східні вороги: англосакси обрали курс на знищення Російської імперії.
Так тому й бути!

А Борису Джонсону, після короткого відпочинку, треба терміново пропонувати посаду керівника міжнародного фонду з відбудови України. Нехай потім британці кусають лікті, що такою як стала Україна - могла бути Британія
І, за великим рахунком, повернуся до своєї вчорашньої жартівливої тези про українське прем’єрство для Джонсона.Чим Джонсонюк гірший за Саакашвілі?

Та й якщо саме він приведе нас в ЄС і НАТО - це буде ще один чудовий приклад британського гумору.
Врешті-решт, Зеленський теж ніколи не думав, що йому доведеться очолити війну проти Росії і спалити Москву
Дякую, Борисе, за все, що Ви зробили і ще зробите для України і світу!

Володимир ОМЕЛЯН



Теги:Борис Джонсон, Володимир Омелян, Україна - Великобританія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar