реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Джинси не проходять

25 грудня в обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка пройде Другий Віденський бал у місті Чернігові у рамках благодійної акції «Подаруй дитині казку». Початок — о 20.00.
Від гостей вимагатимуть дотримання дрес-коду. Дрес-код для пані — довга вечірня сукня. Дрес-код для кавалера: фрак, смокінг або темний діловий костюм з метеликом.

Як повідомили організатори, захід поєднуватиме музичну частину ― мюзикл за мотивами казки «Снігова королева», виступ дебютантів (тих, хто вперше танцює на балу), благодійний аукціон картин, танцювальну програму для учасників балу і майстер-клас, який дозволить навчитись азам вальсу.

На гостей чекатиме не тільки фуршет і шампанське, а й святковий торт. І все це — під музичний супровід камерного симфонічного оркестру військово-музичного центру (керівник — Володимир Дашковський).

Головною подією балу буде благодійний аукціон картин професійних художників, отримані кошти від проведення якого підуть на закупівлю меблів для дитячого відділення обласного протитуберкульозного диспансеру. За словами організаторів, це ніби небагато, але вартість становить 24,7 тис. грн.

Благодійний внесок за участь у балі — 150 грн з особи. Купити запрошення можна в касах обласного музично-драматичного театру імені Т.Шевченка або в центрі танцю, фітнесу та дозвілля «Вікторія-денс» (вул. Шевченка, 11).




Теги:Чернігівський театр, дрес-код, благодійний аукціон, бал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar