реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Джеймс Мейс і концепція постгеноцидного суспільства

21 лютого у конференц-залі Чернігівської обласної ради (м. Чернігів, проспект Миру, 43) проходитиме «круглий стіл» на тему «Джеймс Мейс і концепція постгеноцидного суспільства» за участю української письменниці Наталії Дзюбенко-Мейс, українських істориків Тамари Демченко та Юрія Шаповала, українсько-канадського історика Романа Сербина. Під час зустрічі йтиметься про результатами досліджень Голодомору-геноциду в Україні 1932–1933 років, ролі та місця Джеймса Мейса у поверненні Україні правди про цю катастрофічну та осмислення суспільством і державою її наслідків. Також заплановано перегляд та обговорення нового документального телефільму «Джеймс Мейс. Траєкторія долі».

Організатори: Сіверський центр післядипломної освіти, Український інститут національної пам`яті, Сіверський інститут регіональних досліджень, Фонд сприяння ініціативам газети «День», видання «Слово «Просвіти» за сприяння Чернігівської облдержадміністрації та Чернігівської обласної ради.

Запрошуємо викладачі, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, установ культури, представників громадськості, журналістів, студентів.

Початок: о 14.00.



Теги:Джеймс Мейс, газета День, Голодомор


Читайте також



Коментарі (0)
avatar