реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Двох військових медиків будуть судити за "відмазки"

Завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою) стосовно лікарів за надання висновку про непридатність до військової служби. Про це повідомила прес- служба обласної прокуратури.

Досудовим слідством встановлено, що старший лікар-інспектор відділу експертиз Центральної військово-лікарської комісії Міністерства оборони України та заступник начальника госпіталю з медичної частини – начальник медичної частини військового госпіталю військово-медичного департаменту Міністерства оборони України вимагали та одержали від військовослужбовця 2 тис. доларів США за сприяння у видачі йому висновку про непридатність до проходження подальшої військової служби та комісуванні із лав Збройних Сил України.

За такі дії обвинуваченим загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.



Теги:прокуратура Чернігівської області, мобілізація, військовий госпіталь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar