реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Дві тони продуктів - для фронту

На кожному пакунку з продуктами, що відправлялися військовим у зону АТО, працівниці Державної інспекції сільського господарства в Чернігівській області написали слова підтримки.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-служба інспекції.

"Дівчата відділу лабораторних досліджень та метрологічного забезпечення інспекції, які пакували передачу українським військовослужбовцям, майже на кожному ящику і пакунку писали слова підтримки нашим хлопцям, які у складних умовах конфлікту у східних областях України намагаються зробити все, аби забезпечити мир та спокій у державі", - йдеться у повідомленні.

Загалом сільгоспінспектори Чернігівщини зібрали для військових 2 тонни продуктів харчування та засобів гігієни. Це - м'ясні та рибні консерви, макаронні вироби, крупи, борошно, олія, сіль, цукор, чай, кава, мед, печиво, цукерки, згущене молоко, сік, солодка та мінеральна вода, мило туалетне, зубна паста, туалетний папір, цигарки та сірники.

У понеділок вранці машина з провізією вирушила до Києва. Звідти допомогу доправлять до військових частин ЗСУ, що несуть службу на Сході України.Укрінформ



Теги:допомога армії, російсько- українська війна, інспекція сільського господарства


Читайте також



Коментарі (0)
avatar