реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Дві гадки в часі війни

Два роздуми

Чому Захід підтримує і буде підтримувати Україну попри корупцію, непризначення голови САП, російських агентів у владі, про яких прямим текстом говорить британська розвідка, попри олігархів (хоча саме деолігархізацію вимагає ЄС для повного вступу України до співтовариства)? Чому підтримує без оглядки на прізвище українського президента та інших високопосадовців?

Тому, що завдяки Помаранчевій та Революції Гідності вони побачили український народ - його волю, прагнення. І це було вражаюче, бо саме українці показали себе захисниками європейських християнських цінностей, які вже затупилися, замулилися у самій Європі. А західні політики, нагадаю, на відміну від російсько\азіятських, надзвичайно чутливі саме до волі народу, яку традиційно звуть громадською думкою. Тож і будуть надалі з нами. Але й ми, українці, маємо виконати багато роботи по чищенню України - від російської агентури, від олігархів, від впливів Москви.

І друга гадка.

Думалося: після другої світової війни був сплеск народжуваності. Має бути й тепер. Адже загинули багато молодих і красивих військових, неміряно - мирних, а ще майже півтора мільйона ясиром вивезені в Росію і багато самі виїхали на Захід. Має бути відтворення. І точно: лікар- гінеколог підтвердив зростання на 20 відсотків вагітностей українок. І це ще війна не закінчилась...

Чому так стається? Бо нація - це єдиний живий організм, а не вигадка кабінетних вчених. І як кожен живий організм має інстинкт самозбереження шляхом відтворення.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:широка війна, хроніки війни, Україна - ЄС, демографія, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar