реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Два місяці без зарплати!

«Безправні на своїй землі» — таку назву мала у газеті "Сіверщина" публікація 27 травня). У ній ми розповіли про ситуацію з виплатою заробітної плати, що склалась на Прилуцькому заводі «Білкозин», який спеціалізується на випуску штучних колагенових оболонок для використання у виробництві ковбасних виробів, сосисок та інших харчових продуктів.

У той час, коли завод має значний прибуток (власниками цього підприємства є російські бізнесмени), робота працівників зовсім не оплачується.

Голова профспілкового комітету «Білкозину» Володимир Мазуренко днями зустрівся з головою Чернігівської облдержадміністрації Володимиром Хоменком і передав йому листа від колективу заводу, в якому зазначається про необхідність вирішення питання із заборгованістю із заробітної плати.

Як повідомив редакції «Сіверщини» В. Мазуренко, на підприємстві знову виникла заборгованість за два місяці — травень і червень. «Ми вже нікому не віримо, — зазначив В.Мазуренко. — Договір між керівництвом заводу і трудовим колективом сьогодні не діє, а тому ми попередили обласну владу про поновлення страйку в разі невиплати зарплатні. Іншого виходу у нас немає — ми працюємо два місяці без грошей».

Сергій КОРДИК
Фото автора




Теги:Володимир Мазуренко, зарплата, Прилуки, Білкозин, страйковий комітет


Читайте також



Коментарі (0)
avatar