реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Дух зрадників треба випалювати нещадно

Голова Української Національної Консервативної партії, професор Національної академії управління Олег Соскін має власний рецепт, як викорінити таке явище, як «тушки».

«В перший же день офіційної роботи Верховної Ради Сьомого скликання ми стали свідками негативної події, яка нагадала діяльність парламенту попереднього – шостого – скликання. Як відомо, це був один із найбільш продажних складів Верховної Ради за всю історію незалежності України. І от знову з’явився синдром іуди, синдром продажних перевертнів. Дуже неприємно, що це сталось в партіях, які зараз зараховують себе до числа опозиційних, а саме в об’єднаній «Батьківщині», ще й в тому її сегменті, який безпосередньо очолює нинішній виконуючий обов’язки лідера опозиції Арсеній Яценюк, у «Фронті змін», – відзначив Соскін.

«Дві особи з числа його партії, сімейний дует батька і сина Табалових, підприємців-політиків з Кіровоградщини, раптом заявили, що вони «звичайно, не входять до фракції «Батьківщини», а хочуть подивитись, як фракція себе покаже», – додав він.

На думку Соскіна, цей інцидент є дуже тривожним і небезпечним для подальшого функціонування антидиктаторських, антирежимних сил, тієї їх частини, яка завоювала місця у Верховній Раді України.

«Однозначно, миритися з цим проявом зради в жодному випадку не можна. Як відомо, будь-яку зраду треба випалювати розпеченим залізом. Якщо до кінця сьогоднішнього дня цих два так званих народних депутата не увійдуть у фракцію «Батьківщини» і не виконають свій обов’язок, який вони брали на себе, коли давали згоду на участь у виборах, слід проти них вживати екстрених радикальних заходів, не зволікаючи», – наголосив він.

На думку Української Національної Консервативної партії, це мають бути дуже жорсткі заходи.

«Андрій та Олександр Табалови були в повному розумі, коли давали обіцянку і клятву на Біблії, що служитимуть народові і справі боротьби з олігархічним режимом. Тому вони повинні зрозуміти, що народ не може терпіти зрадників. Відомо, як суворо завжди чинили українці з тими, хто зраджував інтереси нації, народу, держави. Зрозуміло, що Табалови повинні стати не лише політичними трупами, цього замало. Для збереження і відродження духу української нації, необхідно випалити цей дух іуди, Ющенка, який зараз розповсюдився серед українців. Потрібно здійснювати стерилізацію зрадників і перевертнів. Чим швидше ця стерилізація і катарсис відбудуться будь-якими засобами, тим краще буде для нації. Із зрадниками треба чинити так, як робив свого часу кошовий отаман Сірко, який не боявся брати на себе відповідальність, але саме завдяки таким постатям, як Іван Сірко та інші національні герої України, українська нація змогла вистояти і зберегти свій державний родовід, не дивлячись на імперське пригноблення і геноцид, який творився щодо українців впродовж сторіч», – наголошують в УНКП.



Теги:тушки, ВР, Олег Соскін, зрадники


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А з яких міркувань, чи за які заслуги Яценюк взяв "українців" Табалових в прохідну частину списку "Батьківщини"? Невже за гроші?
На яких підставах Соскін приписує Ющенкові започаткування в українському політикумі іудиного духу зрадництва?
avatar