реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Дуб, який посадили Трамп і Макрон

Всі бачили як Макрон з Трампом садили дубок біля Білого Дому? Ну, тоді, коли Макрон цілував руку Меланії, а та виривала свою руку від Трампа.

А тепер той дуб зник. І всі охочі можуть сходити туди і пересвідчитись у цьому. Лише пожовкла трава. І Білий Дім відмовчується, не коментує.

Отака абсолютно правдива новина обійшла російські ЗМІ. В ній немає жодного слова брехні. Дуба справді немає. Бо його забрали разом із землею на фітосанітарний контроль. Так роблять з усіма рослинами, які привозять закордонні візитери. Спочатку висаджують, щоб не ображати іноземного гостя, а потім забирають разом з грунтом на фітосанітарний контроль, щоб не завезли випадково якихось хвороб чи комах, до яких не звикли сусідні рослини. Якщо все нормально, рослину вертають назад. Це - стандартна процедура, тому Білий Дім і не коментує нічого, бо тут немає що коментувати, не будеш же про кожну "зниклу" рослину коментар видавати. Та ще й всі коментарі будуть однаковими.

То що тепер - вже і правді не вірити? Адже в російських ЗМІ написана чиста правда: дуб зник, а Білий Дім мовчить.

Важко жити у світі, де правда може бути не зовсім правдою. Залишається одне: сприймати правду буквально і не розводити параною, доки не дізнаєшся всієї інформації, щоб робити висновки.

Це допис не про дуб, який посадили Трамп і Макрон.

Михайло СВИСТОВИЧ



Теги:Михайло Свистович, російська пропаганда


Читайте також



Коментарі (0)
avatar