реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Дружба по-російськи: перевіряють борошно

Росія почала перевіряти українське борошно з тим, щоб не пустити його в РФ. Про це заявив голова Росспоживнагляду Онищенко.

«Зараз ми почали перевіряти кондитерку з борошна з України. Що там буде, я поки сказати не можу», - сказав він на брифінгу у Москві.

Водночас кореспондент УНІАН не зміг потрапити на цей брифінг, оскільки на запит про акредитацію прес-секретар Росспоживнагляд Любов Воропаєва заявила, що «ми запрошуємо тільки російські ЗМІ».

Нагадаємо, що недавно, після візиту Путіна до Києва, Росія заборонила ввезення на свою територію українських цукерок фірми "Рошен". Якщо заборона торкнеться ще й борошна -- цілком можна зробити висновок, що В.Янукович таки відмовив В.Путіну у намаганні втягнути Україну в Мутний, тобто Митний Союз.



Теги:митний союз, борошно, онищенко, Росспоживнагляд, Україна - Росія


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Громадяни Росії везтимуть наші цукерки як дорогоцінний сувенір. Треба звикати, що Росія таки закордоння.
avatar
2
что удивительно, Порошенко ведь ярый евроинтегратор, а пример с Европы в изготовлении продуктов питания не взял. или это он только для своих земляков и ближайших соседей конфеты с химикатами производит, ведь на заводе в Клайпеде изготавливается более качественная продукция, а бензапирен, между прочим, опасен для жизни?!
avatar