реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чергова російська атака

Цієї ночі запуск дронів росіяни здійснювали з двох напрямків – північного (з Брянської області РФ), та південного (зі східного узбережжя Азовського моря).

Загалом противник запустив по Україні 24 ударних дрони типу “Shahed-136/131”.

З них 18 було знищена силами протиповітряної оборони.

Бойова робота велась у північних, центральних та південних областях України Застосовано зенітне ракетне озброєння, авіацію та мобільні вогневі групи у зонах відповідальності Повітряне командування “Південь” та Повітряне командування “Центр”.

Вночі 4 травня російські окупанти атакували Київ та Одесу. Атаку здійснювали БПЛА та ракетами. Більшість з них були збиті, однак є і влучання.

Про це повідомляє КМВА та ОК “Південь”.

У Київській міській військовій адміністрації зауважили, що цієї ночі тривога у столиці тривала близько 4 годин. Російські окупанти атакували Київ іранськими дронами-камікадзе та ракетами, ймовірно балістичного типу.

За попередніми даними, у повітряному просторі Києва було знищено всі безпілотники та ракети росіян, однак остаточні дані ще встановлюються.За оперативними зведеннями – без жертв серед цивільного населення та руйнувань житлових об’єктів чи інфраструктури. Зафіксовано падіння уламків в окремих районах столиці, проте шкоди життю та здоров’ю людей чи серйозних пошкоджень забудові міста вони не завдали.

Щодо Одеси, то за даними ОК “Південь”, по місту окупанти випустили 15 БПЛА типу “Shahed-131/136.” З них 12 було знищено силами ППО.Водночас 3 безпілотники поцілили по гуртожитках одного з навчальних закладів Одеси.

Пожежу оперативно ліквідовано, ніхто з людей не постраждав.

Цікаво, що росіяни пишуть "За Москву" і "За Кремль" - а як же "Кієв за трі дня!" ?!



Теги:Київ, російсько - українська війна, Одеса, шахеди, ракетна атака


Читайте також



Коментарі (0)
avatar