реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Дрібна справа

Бувають же дні, коли прям на власні очі бачиш, як звичайні маленькі добрі справи роблять життя кращим.

Їхала зранку маршруткою, забула картку, а дрібної готівки не вистачило 1 грн. Запропонувала водію крупну купюру, він відмахнувся, дав квиток, сказав, що без 1 гривні довезе. А вже ввечері суто випадково їхала в тому ж автобусі і з тим же водієм. Віддала свій 1-гривневий борг

А поки їхала, спостерігла ще один епізод порятунку. Одна з пасажирок виявилася має серйозні проблеми із зором. Практично нічого не бачить. Вона думала, що сіла на 21 (насправді 28) і питала, коли зупинять "біля Лісгоспу". Це по Молодшого зупинка. То інший пасажир, який, судячи з його розмов, працює кондуктором на іншому маршруті, підказав їй де вийти, ще й зателефонував мамі цієї пасажирки (вона продиктувала номер), щоб ту зустріли.
Які з цього висновки. Ніяких. Просто люди хороші.

А що за День в календарі? Є День сантехніка. Норм свято. Вони також рятують нас від усілякого лайна. А ще День інструментів. Не музичних. А робочих. Теж наші помічники.

Ще є День Співдружності націй. Це, на щастя, не про дружбу народів, а про взаємовідносини країн колишньої Британської імперії та їхню взаємодопомогу. Сподіваюсь , вони також, як і Великобританія, допомагатимуть Україні.

Ірина ЛОМОНОС

ПС фото з минулого. Це те, що допомагало триматися в березні 2022.



Теги:Доброта, Ірина Ломонос, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar