реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Дорога на Білорусь коштуватиме 450 мільйонів

Кабінет міністрів України затвердив титул на виконання проектних робіт для реконструкції автомобільної дороги Київ - Чернігів - Нові Яриловичі (на місто Гомель) на ділянці км 177+915 — км 188+800 (Чернігівська область) загальною проектною вартістю 450 млн. грн.
Про це сказано в розпорядженні №909-р, опублікованому на офіційному сайті Кабінету міністрів.

Відповідно до документу, реконструкція дороги розрахована на три роки – з 2014 по 2017 рр.

Проектно-кошторисна документація повинна бути прийнята замовником не пізніше вересня 2013 року.

Генеральною проектною організацією, згідно з розпорядженням, визнано приватне підприємство “Парк нових технологій”.

Розрахункова кількість працівників, зайнятих на будівництві, становитиме 120 осіб. Розрахункова вартість безпосередньо будівельних робіт становить 351,353 млн. грн.

Нагадаємо, 20 вересня Світовий банк надав Україні кредит у 450 млн. дол. на ремонт дороги Київ-Харків на ділянці Лубни-Полтава.

Як відомо, у рейтингу стану доріг Україна посіла 133 місце з 148-ми країн, випередивши лише Молдову, Монголію і країни Африки.

УНІАН



Теги:дороги, Нові Яриловичі, Гомель


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Які дороги? Коли не можуть вже заробітню платню бюджетникам платити. Зайшли у повний штопор. Доречі йде мова про обєкт , що матиме відношення до Чернігівської області, а разом з тим, економіка області, мабуть, вже зовсім здохла!? Аж мовчить і обласна влада на чолі з паном Хоменком, якій напередодні виборів так чудово рапортував, в тому числі і на сайті Сіверщини, про успішність діючої влади. То виходить, що лопнула бульбашка.Коли вже і чернігівські вчителі сидять без заробітньої платні, а у Новгороді-Сіверському фінансові представники влади пояснюють , що справи взагалі кепські, то якраз балачками про будівництва дороги у бік "успішної" країни-сусідки обласна влада дійсно таки пропонує "дорогу у світле майбутнє" , бігбордами з якою і усіяні терени Північної Сіверщини. Поки що народ терпить!? Та чи на довго вистачить?
avatar