реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Допризовна молодь вчилася воювати

На Чернігівщині військовослужбовці проводять національно – патріотичний збір з допризовною молоддю "Я - Патріот"

1-ша окрема танкова бригада оперативного командування "Північ" Сухопутних Військ Збройних Сил України прийняла на своїй базі обласний національно – патріотичний збір з допризовною молоддю "Я - Патріот".

Метою заходу ставиться підвищення престижу військової служби, формування та пропаганда здорового способу життя, виховання морально – психологічної стійкості та почуття патріотизму.

Понад двохсот юнаків з Чернігівщини, які у збірних командах районів та навчальних закладів міста візьмуть участь у військово-прикладних та спортивних змаганнях, серед, яких біг на 100 та 2000 метрів, метання ручних гранат та стрільба з автомату. Програмою зборів також передбачається зустріч з військовослужбовцями – учасниками АТО, показ військової техніки та озброєння.

Під час урочистого відкриття заходу перед присутніми виступили представники Чернігівської обласної державної адміністрації, командування військової частини та олімпійські призери України.

Перед початком змагань усі присутні вшанували пам'ять військовослужбовців частини, які поклали своє життя під час захисту України в ході антитерористичної операції.

Прес-служба ОК "Північ"
Віталій КИРИЛОВ



Теги:1 танкова бригада, навчання, допризовна молодь, ОК Північ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar