реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Допомога сім'ї загиблого прилучанина

12 серпня 2014 року з ініціятиви активістів Прилуцької міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та міського очільника свободівця Дмитра Барнаша оголошено збір благодійної допомоги родині першого загиблого прилучанина учасника АТО.

Націоналісти виготовили інформаційний стенд із зображенням загиблого з короткою інформацією про його родину. Дошку з картковим рахунком для благодійного внеску націоналісти розмістять на площі біля пам'ятника Тарасові Шевченку.

Довідка: 30 липня біля села Шишкове Луганської области загинув перший прилучанин – 40-річний Сергій Павлович Деркач, майор кадрової армії, замполіт 3-го танкового батальйону (Гончарівське). Він разом із водієм з Ічнянського району підірвався на фугасній міні. Їхня смерть була миттєвою, бо в автівці, в якій вони їхали, знаходилися боєприпаси, що здетонували від міни.

У прилучанина лишилася дружина та дві доньки.

"З сумом наша громада поховала першого бійця. Держава мусить попіклуватися про сім'ю загиблого, бо дружина Сергія мешкає в гуртожитку та перебуває у черзі на житло. Родина лишилася без годувальника, батька та чоловіка. Поки держава стоїть осторонь проблем бійців та їхніх родин, громада вкотре продемонструє свою цілісність", – зазначив свободівець Дмитро Волошин.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:Прилуки, Гончарівське, свобода, російсько- українська війна, Луганська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar