реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Донецькі регіонали проти ...донецької влади

Реформи, які ініціюються президентом і реалізуються Кабінетом міністрів, приносять розчарування населенню і викликають недовіру у населення до влади.

Про це заявив мер Донецька, голова Донецької міськорганізації Партії регіонів Олександр Лук'янченко в суботу під час конференції Донецької облорганізації Партії регіонів, повідомляють "Новости Донбасса".

"Промахи і труднощі в економіці, повільні результати реформ приносять розчарування населенню і недовіру до влади. Зменшуються ряди наших прихильників", - констатував мер Донецька. Лук'янченко заявив, що "прийняті центром окремі рішення безпосередньо іноді шкодять територіальним громадам міст і селищ".

В якості прикладу він розповів про те, що з 90 днів першого кварталу 2013 року державне казначейство 50 днів "не оплачувало рахунки життєдіяльності міст, селищ і сіл". "За цим - долі й добробут наших людей. Через прорахунки центру страждають люди в нашому регіоні", - сказав мер.

Мер Донецька також закликав однопартійців не розслаблятися і активізувати роботу в умовах зростаючої політичної боротьби.

Своєю чергою, на конференції Донецької облорганізації Партії регіонів народний депутат-регіонал Юхим Звягільський розкритикував діяльність голови Донецької облради Андрія Федорука.

Федорук нагороджував Звягільського нагрудним знаком ПР за внесок у справу партійного будівництва і активну громадсько-політичну діяльність та у зв'язку з минулим 15-річчям Партії регіонів. "Квартал пройшов - грошей нічого не дали!", - сказав після нагородження Звягільський.

Він розповів, що не так давно він, як депутат, у своєму окрузі прийняв близько 400 чоловік. "Прокляття, критика, взагалі неможливо з людьми вести розмову, і мери говорять: "Нічого немає грошей, у плані - нуль". Ні газифікації, ні каналізації, ні охорони здоров'я - нуль, нічого! Я ставлю запитання, скільки ж ви будете сидіти на цих грошах і коли ви почнете все це ділити?", - звернувся Звягільський до Федорука.

Експрес онлайн



Теги:Партія Регіонів, Донецьк, Звягільський


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
не удивляюсь, что дончане жалеют о своем выборе, как и Западная Украина о своем!! ведь власть ворует, принимает законы в пользу олигархов, а оппозиция отвлекает внимание людей!! так пока оппозиция акции проводила, регионалы в ручном режиме 1,7 млрд. грн "пилили"!! и только коммунистка Калетник начала протестовать и требовать отмены принятого решения!!!
avatar