реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Фермери Донеччини провели марш презирства

20 жовтня, в Донецьку пройшов мітинг ображених на владу фермерів Мар'їнського та Великоновосілківського районів області під прапорами опозиції. Під час акції протесту звучали антиурядові гасла, а завершився захід своєрідним маршем презирства, пише Gazeta.ua
15 опущених прапорів партії влади учасники акції пронесли від пам'ятника Тарасу Шевченку до будівлі облдержадміністрації, й покидали на щаблі донецького "Білого дому".

За цією акцією уважно спостерігали працівники міліції, які охороняли ОДА. Протягом 15 хвилин після закінчення маршу прапори Партії регіонів мотав по асфальту вітер.

Потім з облдержадміністрації вийшов молодий чиновник, який зібрав викинуті біло-блакитні прапори і забрав у будівлю

Cеред учасників маршу, крім робітників фермерських господарств, були помічені кілька опозиційних лідерів і кандидат-мажоритарник від Об'єднаної опозиції. Керівник регіонального опозиційного телеканалу Віктор Прилепський - головний конкурент "регіонала" Олександра Васильєва в окрузі № 59 заявив, що після цього маршу більш ніж коли-небудь впевнений у своїй перемозі.

"З досягнень Партії регіонів можна назвати тільки корупцію та хабарництво. Партія регіонів 21 рік правила у нас в Донбасі і ось результат її руйнівної діяльності - у селах знищені дитячі садки та школи. Відсутні вода, дороги та освітлення, немає аптек. Але замість цього є нахабні чиновники з районних адміністрацій, які захопили 2,5 тисячі гектарів земель резерву тільки в одному Мар'їнському районі. Засівають соняшником, отримують мільйони "лівих" прибутків без сплати податків і спонсорують на ці гроші партію влади", - сказав Прилепський.

Відголос



Теги:протест, опозиція, фермери, Донецьк, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar