реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Доки в Чернігові захищають Рокосовського...

Верхвона Рада ухваленим в цілому проектом постанови про увічнення пам’яті борця за незалежність України, Героя України Левка Лук’яненка (№ 9281) органам місцевого самоврядування рекомендувала розглянути питання щодо перейменування вулиць, провулків, площ, скверів, встановлення меморіальних дощок та пам’ятних знаків, найменування закладів культури та закладів освіти, що знаходяться у їхньому підпорядкуванні, виготовлення та розміщення соціальної реклами на честь Левка Лук’яненка.

Також Міністерству освіти і науки рекомендовано забезпечити проведення у закладах середньої та вищої освіти уроків, виховних годин, круглих столів, науково-практичних конференцій, інших тематичних заходів, присвячених життю та діяльності Левка Лук’яненка, а Національному банку — виготовити та ввести в обіг пам’ятну монету.



Теги:герої України, борці за незалежність, перейменування вулиць, Левко Лук'яненко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"Верхвона Рада" всё своё убогое существование паскудила Украине. И её прихлебателям нехуй больше заняться как переименовывать переименованное. Откуда такая патологическая ненависть к стране, в которой вы живёте? Вы что - инкубаторские?
avatar