реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Доки будуть маніпуляції і клони?

Заява Чернігівської обласної організації Народного Руху щодо ситуації на довиборах по 208 округу

Довибори на окрузі убієнного народного депутата Валерія Давиденка задовго до голосування вже стали кричущим прикладом порушення законів і норм моралі.

Так зареєстровано трьох кандидатів з однаковим прізвищем, щоб збити виборців з толку. Прихильники Народного Руху з Борзни повідомляють про пропозиції від штабу одного з кандидатів про купівлю голосу за 700 гривень (за іншими даними – 800). До того ж, сітка підкупу виборців була сформована ще на попередніх виборах командою переможця, скупники голосів були за руку приведені в поліцію у Бахмачі, яка просто зігнорувала справу. Цього ж разу сітка перекуплена іншою політичною силою. Натомість є намагання цинічно використати колишню дружину покійного депутата. Журналіста, який також зареєструвався кандидатом, поліція обшукує у Бахмачі, заважає спілкуватися з виборцями.

Все це відбувається на фоні повної бездіяльності правоохоронних органів.

Народний Рух не висуває свого кандидата на виборах по 208 округу, але не буде мовчати, спостерігаючи за порушеннями законів. Вимагаємо припинення беззаконня на окрузі і зняття з реєстрації тих кандидатів, які причетні до правопорушень!

Провід обласної організації НРУ.
Ухвалено 25 вересня 2020 року.



Теги:Бахмач, Борзна, Валерій Давиденко, СБУ, підкуп виборців, Чернігівський Рух, округ 208


Читайте також



Коментарі (0)
avatar