реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Догралися: чиновник загинув у нелегальних гонках

У суботу пізно ввечері в Києві під час нелегальних автогонок загинув Сергій Чекашкін, директор департаменту фінансової політики Мінекономрозвитку.

Крім нього, загинуло ще двоє людей, йдеться на сайті ТВі.

"Організатори виходили в жилетках з паличками, схожими на даїшні, й зупиняли весь потік машин на вул. Бажана. І ганялися по 5-7 заїздів, пропустили машин 50 і знову перекривали. Пробка була дуже велика...," - повідомляють очевидці на форумі moto.kiev.ua.

Близько години ночі нарешті з'явилися автомобілі ДАІ, й організатори гонки були змушені перебратися далі, на Бориспільську трасу. Тепер відомо, що разом з Чекашкіним в автомобілі Dodge Viper SRT10 був ще пасажир, який знімав перегони на відео. Вони обидвоє загинули, коли змагаючись з Ferrari, вже поряд з фінішем Dodge Viper вдарився у відбійник і кілька разів перекинувся.

Коли на місце ДТП вже прибули медики, відбулося ще одне нещастя. На повній швидкості в карету швидкої допомоги врізався мотоцикліст, який загинув на місці.

38-річний Сергій Чекашкін очолював департамент фінансової політики міністерства економічного розвитку й торгівлі. Він також входив до наглядової ради Ощадбанку й Державної іпотечної установи. До осені 2010 року був заступником голови Державної податкової служби, де займався, зокрема, питаннями відшкодування ПДВ.

Як повідомляє ТВі, в особистий автопарк чиновника, який був активним учасником і організатором вуличних гонок, крім Dodge Viper SRT10 (близько $ 160 тис.), на якому він розбився, входили ще кілька спортивних авто (Ford Mustang GT, Ford Mustang, Jeep Grand Cherokee SRT8 Hennesy, Nissan GT-R), а також кілька спортивних мотоциклів.

Кореспондент



Теги:чиновники, Корупція, Автогонки, Міністерство економіки


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Никакого сочувствия.
avatar
2
сжиру бесятца
avatar
3
Туда им и дорога! А машины достануться хахалю его жены!
avatar
4
"...займався, зокрема, питаннями відшкодування ПДВ"
Ну, якщо "займатися" такими "питаннями", то гріх не мати на Dodge Viper. Але жадібність до понту фраєра згубила. Менше слід було понтуватися швидкостями. Це ще добре, що ті мудаки самі "розмазалися" і не прихопили в потойбіччя яку-небудь маршрутку.
avatar