реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Добра справа для дітей

Чернігівські "зелені" допомогли вихованцям дитячого притулку прилучитися до духовної справи – пізнавати історію нашого козацтва у палаці Розумовського та цитаделі Батурина.

Про це повідомив директор Чернігівського дитячого притулку Анатолій Писанка.

«Обласна організація Партія зелених України закупила пальне, щоб дітки , які опиняються у притулку з різних причин могли ознайомитися з історією України зокрема в Батурині», - сказав він.

За словами Анатолія Писанки, у притулку перебувають діти від 3 до 18 років, які з тих чи інших причин позбавлені батьківського тепла, уваги рідних людей. Багато з них не бачили в житті доброго, веселого і духовного, а зараз знаходяться на повному державному забезпеченні.

"Зелені" завітали до них із концертом, виставою та бесідою і запропонували свою допомогу, щоб діти поїхали до палацу Розумовського та фортеці-цитаделі в Батурині. Оглянувши і фортецю, і палац – були дуже задоволені.

- Ми не розраховуємо на якусь надто велику допомогу, - говорить Анатолій Писанка. – Якщо ж підприємець, партія, організація хочуть допомогти дітям – дзвоніть у притулок, ми підкажемо, як зробити корисну і добру справу для дітей.

За словами Анатолія Григоровича, діти збираються на новорічні свята до столиці, то ж пальне для поїздки і подарунки не стануть зайвими.

Владислав САВЕНОК







Теги:зелені, Батурин, дитячий притулок


Читайте також



Коментарі (0)
avatar