реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

До чого тут слов'яни?

1 вересня голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов разом з міністром освіти та науки Дмитром Табачником відкрили новозбудовану гімназію «Київська Русь» на житловому масиві «Осокорки Північні» Дарницього району Києва, повідомили у КМДА.
"Загальноосвітній навчальний заклад гімназія «Київська Русь» буде спрямований на поглиблене вивчення історії та культури слов’янських народів", - повідомили у КМДА.

Навчання в гімназії буде організовано у режимі «повного дня» та здійснюватиметься українською мовою. Учні вивчатимуть також російську та англійську мови.

Заклад розрахований на 825 учнів - 33 класи по 25 учнів. У чотириповерховій будівлі площею 3502 м² облаштовано їдальню, актову залу, декілька спортивних зали, хореографічну залу, тренажерну залу та басейн.

У гімназії працюватимуть три комп’ютерні класи, лінгафонні кабінети, арт-студії. Предметні кабінети обладнані інтерактивними комплексами та телевізорами. Окремо створені кабінети кулінарії, ручної праці, студія прикладних мистецтв, студія музичних інструментів, медіацентр та бібліотека.

Нагадаємо, міністр освіти Дмитро Табачник пропонував зробити гімназію "Київська Русь" з поглибленим вивченням російської мови. Київрада вирішила, що у новій гімназії викладання здійснюватиметься українською мовою.

Тиждень



Теги:Дмитро Табачник, Україна - Росія, слов'яни, КМДА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar